Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Landwinkel/Camping de Waterbuffelfarm

Boerderijwinkel

Open Sluit om 23:59

Onze Waterbuffelfarm
Wij hebben circa 95 waterbuffels die we goed verzorgen. Onze buffels lopen in natuurgebieden zoals de Weerribben, Kalenberg en kunnen de hele dag genieten van het natuurlijke gras en water.
Ook komen er wekelijks nieuwe stierkalfjes bij die wij ophalen bij andere waterbuffelboerderijen. Bijzonder aan de waterbuffels is dat ze zich gaan hechten aan hun verzorgers. Ze zijn groot en log en hebben hun eigen willetje. Wanneer ze iets niet willen is het moeilijk ze in beweging te krijgen.

Waterbuffels zijn slimme dieren die goed te fokken zijn mits je ze goed verzorgt en perfect voer geeft. Op onze waterbuffelfarm staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. Het rantsoen bestaat voornamelijk uit natuurgras en aardappelen. De dieren hebben een goed leven voordat ze uiteindelijk na 2 jaar geslacht worden.
Omdat wij onze dieren op een natuurlijke en gezonde manier laten opgroeien hebben wij ook gekozen voor een goede huisslager in Tzum slagerij Walburg die uiteraard goed met onze dieren om weet te gaan. Deze slager is keurslager dus de hygiëne is optimaal verzorgd!

Wij nodigen u graag uit om met eigen ogen te zien hoe wij werken op onze waterbuffelfarm.

Reviews

0/5

★★★★★

Geen reviews

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit verkooppunt

Openingstijden

 • Maandag

  00:00 - 23:59

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  00:00 - 23:59

 • Donderdag

  00:00 - 23:59

 • Vrijdag

  00:00 - 23:59

 • Zaterdag

  00:00 - 23:59

 • Zondag

  Gesloten

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.