The Good Spice - Anders in Leiden

Locatie

Huidige locatie

Kies je locatie om verkooppunten in de buurt te ontdekken

Afbeelding voor The Good Spice
Hoofdafbeelding van The Good Spice
Hoofdafbeelding van The Good Spice
Hoofdafbeelding van The Good Spice
 1. Home
 2. /
 3. Leiden
 4. /
 5. The Good Spice

The Good Spice

Gesloten

Anders

Zó smaakt de natuur! Eerlijke specerijen direct van de boer. Dat zijn de specerijen van The Good Spice. De eerste specerijenhandel die specerijen aanbiedt met korte ketens in directe samenwerking met specerijenboeren.

In harmonie met de natuur verbouwd
Als specerijen verbouwd zijn in harmonie met de natuur en op regeneratieve wijze, dan krijg je duurzame specerijen die barsten van de smaak! En dat niet alleen. Ga je uit van 100% natuur, dan levert het beste resultaat op: een intense kleur, geur en smaak, vol met essentiële oliën en voedingsstoffen.

Bij The Good Spice weten we inmiddels uit ervaring dat regeneratieve landbouw werkt en ecologische én sociale én economische op kan leveren. Wij hechten daarom veel waarde aan de herkomst van onze specerijen. Wij kennen alle boeren met wie we een directe samenwerking hebben persoonlijk, betalen hen een eerlijke prijs, en we kijken er ook naar dat boeren de specerijen verbouwen in harmonie met de natuur en hun omgeving. Daar komen geen pesticiden, chemicaliën of kunstmest aan te pas.

Specialty specerijen
Onze specerijen zijn specialty specerijen. Dit houdt in dat we precies weten waar onze specerijen vandaan komen, door wie en hoe ze zijn verbouwd, en dat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Specialty specerijen herken je ook aan de smaak: ze smaken zoals de natuur ze bedoeld heeft!

Single Origin
The Good Spice verkoopt alleen Single Origin specerijen: deze zijn afkomstig van één specifieke locatie en één oogst.

Korte keten
We halen deze duurzame specerijen in een korte handelsketen direct van de boer naar Nederland zodat alle specerijen vers bij klanten aankomen.

Al het goede komt naar ons en de natuur toe
De optelsom is dat de specerijen van The Good Spice goed zijn voor de boer, goed zijn voor de natuur, en goed zijn voor jou als gebruiker.

Openingstijden

 • Maandag

  08:00 - 18:00

 • Dinsdag

  08:00 - 18:00

 • Woensdag

  08:00 - 18:00

 • Donderdag

  08:00 - 18:00

 • Vrijdag

  08:00 - 18:00

 • Zaterdag

  08:00 - 18:00

 • Zondag

  08:00 - 18:00

Maak een keuze uit ons assortiment

Productfilters

8,55 per stuk

Wild Ceylon Cinnamon | Kaneelpoeder

7,50 per stuk

Wild Ceylon | Kaneelstokjes

7,40 per stuk

Island Black Pepper | Zwarte peperkorrels

8,65 per stuk

Riverside Sweet Paprika | Paprikapoeder

7,40 per stuk

Curcuma Longa Lakadong | Kurkuma poeder

7,95 per stuk

Hill Ginger | Gemberpoeder

9,00 per stuk

Green Forest Cardamom | Kardemompeulen

6,45 per stuk

Island Black Pepper | Zwarte peperkorrels | REPACK

7,50 per stuk

Wild Ceylon Cinnamon | Kaneelpoeder | REPACK

7,60 per stuk

Riverside Sweet Paprika | Paprikapoeder | REPACK

6,40 per stuk

Curcuma Longa Lakadong | Kurkuma poeder | REPACK

6,90 per stuk

Hill Ginger | Gemberpoeder | REPACK

7,80 per stuk

Green Forest Cardamom | Kardemompeulen | REPACK

43,50 per stuk

Spices Cadeaupakket - Pioneer box

Filters

Categorie

Kenmerk

Dit vinden klanten van The Good Spice

Dit verkooppunt heeft nog geen reviews.

Aangemeld op 10-10-2023

Laatst aangepast op 30-10-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Reviews van gebruikers over de app en site van Lekkerder bij de Boer

Gemiddelde beoordeling

4.4/5 356 reviews

4 maanden geleden

Super goed en alles is goed geregeld . Een app die zegt wanneer ze aangevuld zijn en als top op vuurpijl en mooie nieuwe kast die op.maar gemaakt is .... en toppers gemaakt hebben .. 👏👏😁

Google icon Google
Astrid Adriaanseb

Astrid Adriaanseb

4 maanden geleden

interessant!

Google icon Google Play

5 maanden geleden

Dankzij deze app kan ik in heel Nederland terecht bij de boer om mijn zuivel, kaas, eieren, groente, fruit en vlees te kopen. Geen supermarkt hiervoor meer nodig, want bij de boer is het Gezondste Voedsel!

Google icon Google Play

5 maanden geleden

Superorganisatie met een boerenhart! Wat mooi dat iedereen op een eenvoudige manier kan ontdekken waar al het lekkers van de agrarische sector te verkrijgen is. Onze melktap en boerenkaas wordt goed gevonden!

Google icon Google
Mariska van Diepenbeek

Mariska van Diepenbeek

5 maanden geleden

De app geeft een lekkernij aan produkten weer welke in de buurt gevonden kunnen worden. Hiermee kun je lokaal boodschappen lekkere en eerlijke boodschappen doen. Een kaart waar alle winkels en boeren zich bevinden zou ik wel handig vinden, dan is een fietsroute maken langs de winkels en boerderijen nog handiger. Vandaag in de biowinkeln in Klein Dongen geweest en van het weekend naar de molen in Dongen. Heerlijk op meerdere manieren.

Google icon Google
Rob Verdoold

Rob Verdoold

5 maanden geleden

Sinds het ontdekken van de app gebruiken wij de app heel vaak. Vooral als we op vakantie zijn, is het heel fijn om in de buurt van de camping de plaatselijke verkooppunten te steunen. De fietstochten worden erop afgestemd, zo wordt bepaald wat we die dag eten. Het is een Lekkerder, rode draad in onze vakantie, waarin we altijd buiten koken.

Google icon Google
Arno Vuist

Arno Vuist

5 maanden geleden

Boerderijwinkel Zuidland, wat een geweldig fijne mensen en wat een gezellig winkeltje. Als ik in de buurt ben ga ik altijd even buurten en haal ik heerlijke groente en fruit bij Yvonne. Het leuke vind ik dat ondanks ik er zeker niet om de hoek woon, zij mij altijd herkend. Ik lees de nieuwsbrief altijd en veel plezier en zo word ik als stadsmens toch wat meer bekend met het boerenleven. Super!

Google icon Google
marty buis

marty buis

5 maanden geleden

Jumbo? Lidl? Albert wie? Gewoon goeie, eerlijke en betaalbare producten van en bij de boer!! Meer smaak en verser dan bij de supermarkt en je steunt je lokale boerenbedrijven! Goed dat "Lekkerder bij Boer" zich inspant om boeren ook online een platform te bieden.......een aanrader voor iedereen die de boer een warm hart toedraagt!!

Google icon Google
AN

AN

5 maanden geleden

Afgelopen week kaas gehaald bij de boer. Heerlijke kaas welke een heerlijke smaak heeft en vers van het mes komt. Geen kaas wat eerst weken onderweg is maar verse kaas dus. Voorverpakte kaas in de supermarkt heeft al indroging aan de korst dus al een hele tijd onderweg. Dus de keus is dan niet zo moeilijk

Google icon Google
A.r. Potze

A.r. Potze

5 maanden geleden

Wat ik heel belangrijk vind is dat een dier een goed leven heeft gehad voordat het geslacht wordt en dat is bij de Veldhoeve kip het geval. Bovendien nog biologisch ook. De kip was heerlijk sappig en goed van smaak! Als tip: maak het vel los van het vlees en stop de boter en kruiden onder het vel. Voor mij alleen nog Veldhoevekip.

Google icon Google
Brigitte B

Brigitte B

5 maanden geleden

Super Biologisch altijd top. en is eerlijk lekker zondrr gif dus top niks als lof voor jullie site ga er zeker vaker bestellen en hoop natuurlijk dat ik reclame kan maken met die geweldig mooie hoodie;) succes verder met jullie winkel Vr groet Bianca

Google icon Google
Bianca van Roessel

Bianca van Roessel

5 maanden geleden

Ben sinds enige tijd met mijn vriendin bewuster boodschappen aan het doen en meer te denken aan de plaatselijke middenstanders. Deze zorgen voor een goede impuls en stimuleren de omgeving. Wij zijn daarom ontzettend blij, dat wij hier ook een bijdrage aan leveren op deze manier.

Google icon Google
Peter Stoop

Peter Stoop