Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom - Boerderijwinkel, Landwinkel en Boerderij in Bunschoten

Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom.

Boerderijwinkel • Landwinkel • Boerderij

2+

In onze winkel treft u een ruime keus aan boerenkazen (ook gevacumeerd) en zuivel van ons zelf en van collega Landwinkels . We kopen gezamenlijk in via de Landwinkel Coöperatie.

Daarnaast hebben wij een divers assortiment Landwinkel streekproducten uit alle windstreken. Groenten, fruit, brood en vrije uitloopeieren uit de regio. Wij bieden u een breed assortiment aan voor uw maaltijden en geniet momentjes.

Tijdens de openingstijden van onze winkel kunt u ook genieten van een kop koffie met lekkers of een boerenijsje op ons terras.

Wij denken ook graag met u mee voor bijzondere, unieke en persoonlijke cadeau of kerstpakketten. Bekijk onze website voor meer informatie.

Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

Zevenhuizerstraat 281
3751 LC Bunschoten

Openingstijden

 • Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  Gesloten

 • Woensdag

  Gesloten

 • Donderdag

  09:00 - 17:30

 • Vrijdag

  09:00 - 17:30

 • Zaterdag

  09:00 - 17:00

 • Zondag

  Gesloten

Aangemeld op 16-04-2020

Laatst aangepast op 10-05-2023

Disclaimer: Deze pagina wordt beheerd door de eigenaar of medewerker van desbetreffend boerderij verkooppunt. De boer beleeft vaak drukke tijden. Het kan daarom zijn dat de gegevens op deze pagina niet altijd actueel zijn. Daar kunnen wij van Lekkerder bij de Boer helaas niets aan doen. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

Dit vinden klanten van
Landwinkel en Schenkerij De Kastanjeboom

5,0

2 reviews

Mariëlle

1 jaar geleden

Geweldige ruim gesorteerde landwinkel met eerlijke producten uit de omgeving. Een aanrader? De eigen gemaakte chocolademelk. Zowel warm als koud een heerlijk me momentje. En op een beker warme chocolademelk mag een dit verse slagroom natuurlijk niet ontbreken. ook die is natuurlijk daar verkrijgbaar!

Colinda

1 jaar geleden

Een echte Landwinkel! Ruim assortiment zuivel, kaas, vlees, cadeau pakketten. En de over heerlijke Scoontjes-room met scones.

Producten van andere boeren.

Laten bezorgen

Bezorgopties

Bezorgopties

Afleveradres Aanpassen

Bezorgmoment (optioneel) Aanpassen

Bezorgmoment

Afleveradres

Jouw adressen

Boerderijwinkels in de buurt.